Dagar av snö

Ibland är det bara bra.
Igår var en sån kväll när jag med det braiga tillsammans med rastlöshetens energi fick ena delen av mitt cv, som legat ett tag, färdigt. Nu återstår bara lite av det personliga.
Höll samtidigt på att rensa ut från mobilen, ojoj så många fina sparade sms:) några kommer jag nog skriva upp men tyvärr ryker en hel del, life goes on! Det bästa med det, är att det finns en mening med det.

Det har blivit mer snowboard i backen utanför huset också. Igår byggde jag mitt första hopp, ett ganska litet men tycker faktiskt de är en bra början..visst? :)
Johan och Johan åkte från den större snöhögen och testade olika hopp o sånt, får se när jag utmanar mig själv med att klättra upp dit.. just nu känner ja att den andra backen duger fint;P

Nu äre straxt läge att åka in till stan o fixa iordning inför ikväll, känner på mig att det kommer bli en bra kväll!:) Middag nere hos Johanna, gamla klasskompisar mfl, ser fram emot det:)
Kärleksmumsen som jag bakade igår, till efterrätten ikväll blev riktigt maffiga. Har aldrig varit med om något liknande,är typ sån volym på dom som syns i filmer när folk sitter på café o beställer in fika. Mums!

Tack för iår!


 


Jul jul..strålande vita jul!




JULAFTON
Jag har just valt musiken som ska spelas för stunden och kikar upp mot höger. Vid samma skrivbord sitter syskonen med full koncentration riktad mot deras datorer. Hanna skördar säkert något på sin farmville och Johan har hörlurarna på, så jag antar att han inspireras av en snowboardfilm. Bortanför Johan står klumpdatorn, men avstängd.
Tidigare under dagen var vi tre ute i backen nedanför huset och försökte trampa och åka upp en backe med skranor för att prova snowboardarna, alla vi på goofyvis. Det fungerade ganska bra nedför, men uppför var det som svettades mest.


En jul av lite olika
Knäck, saffran, marsipanskulpturer, snö, musik, champange, pepparkaksdeg


 




Förresten!! Visst är granen vacker iår? Speciellt om man jämför med hur den såg ut för ett antal år sedan..:)
----------------




Nu öser det ner snö, ser helt vitt ut vart man än kollar. Undra hur länge flingorna faller. Hoppas länge!
Här inne doftar det från det nybakta brödet, det som mot syrrans förskräckt innehåller fikon! ;P Ja tror de är gott, får se om en liten stund när de är redo att smakas av.
Jag ser fram emot nyårsfesten, tror det blir en bra kväll med cocktail tema & middag tillsammans med vänner:) Och sedan ett helt nytt år, nystart om man vill kalla det så, eller fortsättning på det som redan varit.
I vilket fall kommer det bli ett bra år:)


Förut

Förut.
Himlen utanför mitt fönster är rosa. Puffigt rosa moln som ger en kylig men mysig känsla. Det kanske börjar bli lite vinter trots allt? Jag har just hängt upp min nya ljusslinga längs ena dörröppningen till rummet och pyntat med några fler saker för att få rätt stämning. Adventsljusstaken har jag ännu inte fixat, men de fyra värmeljusen i skålen fungerar ju hur bra som helst:)

För ett par helger sedan åkte vi ner till Östergötland, där stora delar av släkten möttes upp för att fira Mormors 80-årsdag. Ni ”små-kusiner” är ju för sjutton inte alls små längre, tvärtom! Det är så kul att ses:) Och alla andra! Att umgås med er är som få perspektiv och hämta nya krafter för att sedan åka tillbaka hem och fortsätta vardagen.

 






Nu.

Straxt ska jag gå iväg till jobbet, det känns lite annorlunda, men inte alls som att det är julafton imorgon. Får se om den känslan hinner ikapp senare under kvällen. Hoppas!



Bra!

-Idag har mitt hjärta mått bra, även dagarna just innan. En härlig känsla-
Like it!




När det ringer ett främmande nummer äre som att jag på något sätt drar mig från att trycka på svarsknappen, vettetusan varför ...eller de vet jag nog visst... men hur farligt kan det vara med ett okänt nr, egentligen?
Iallafall så ringde ett sånt idag- o jag svarade, vilket var brabrabrabrabra.
Imorn får jag vara på hörselavdelningen, så spännande & så kul! :)
-Tack!





Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0