En härlig dag.

Tiden går fort tycker jag, och idag gjorde vi dagen lite extra mysig för att det hunnit gå nio månader. Restaurang och bio. Vid lunch promenerade vi in mot stan där kinarestaurangen ligger. Favoriten av ställena vi testat, med räkchips är det svårt att inte vara nöjd:) Buffén där är perfekt! Jag hade på mig toppen som jag fick av Seb igår och kände mig fin=) Sen bokade vi biljetter till En gång i Phuket, mysigt. Gång på gång skrattades det till brevid mig...Seb, var den kul? ;)
Nu borde det egentligen vara dags för middag, men mättnaden från lunch och biogodis håller nog en stund till.
Tack för såna här dagar!:)

Undrar lite och tänker en del på hur Hanna har de där borta i värmen. Hoppas allt är bra och att du njuter av solen stunderna mellan kursen!
Varma kramar till dig!! :)

Ett steg framåt.

 

 

 



Så väldigt skönt. De första lådorna är packade, lägenheten uppsagd, ansökan skickad och sökningen påbörjad. Phewphew!
Och mitt i allt är våren påbörjad! Det har varit mycket i huvudet den senaste tiden:) Nu hoppas jag kunna hitta någon som vill flytta in ganska snart, lagom snart så jag hinner iväg med mina grejor.
Från och med nu så tror jag att saker kommer rulla på, i lite olika takt, men ändå åt rätt håll. Mycket ser jag fram emot med spänning och jag känner mig glad! Jag kommer flytta ihop med en underbar person, förhoppningsvis börja utbildningen som känns helt rätt och allt detta på ett nytt ställe.
Skål!




Vad hände där?

Sebastian tyckte jag busade för mycket..så han busade tillbaka.


Jag och vädergubben bakade cupcakes, i olika smaker- blåbär, choklad och citron. Gotti!
Det blev några för många så vi tog med oss ett gäng till korttidscentrat där Seb haft praktik, lite fredagsgott kan ju sitta fint ibland=)

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0