Ännu en dag..

Ännu en dag är påväg att gå förbi. Sitter här, nyss hemkommen i soffan och kisar mot skärmen, huvudvärken dunkar och ögonen ser suddigt. Jag fick massage idag, på jobbet. Inte helt fel, men rätt behövligt. Jag var ju stel som en gammal kratta. Spänd i hela bröstkorgen, rygg, axlar och nacke. Inte så konstigt att jag har min kära huvudvärk. Måste nog på riktigt ta tag i dethär igen, men vad ska jag göra och var ska jag börja? Har träffat läkare, fått akupunktur, övningar, röntgen.. svaren blir alltid det jag redan vet- spänningshuvudvärk och migrän. Joja tackar, det visste jag redan. Men sen då?
Ja, vi får se. Nu får det bli värktabletter så kvällen inte blir helt förstörd.
Har för övrigt varit en superfin dag, solen har skinit och snön glittrat! Synd att man inte hinner vara ute under de ljusa timmarna bara.:)

Tänker på er



En stor tanke till mina vänner runt om i landet, var ni än befinner er. Tack för att ni finns! Jag tänker på er mycket och hade mer än gärna haft möjlighet att träffa er oftare=) Ifall jag skulle ha skrivit ner varje gång jag tänker på er, hade listan varit lång. Hoppas att vi snart ses, och ni vet att det alltid finns en plats här hos oss, ifall ni har vägarna uppåt.
Kramar till er!
 

Pussel

Lördagen börjar närma sig kväll, och vi har just kommit hem efter en liten sväng på stan. Affärerna har stängt och vi lutar oss tillbaka i soffan, jag något rastlös. Kikar tv-tablån, utan något längtande resultat. I värsta fall får det blir melodifestivalen. Kanske är det bättre i år än de andra åren? Vi testar och ser..om inte! pussel! Vi kan ju lägga pussel, kika om vi har något. Vi går igenom spelhögen..yatzy, kort, alias mm.mm, men inget pussel. Ut till bilen och mot Solbacken, Ica bör väl allt ha ett pussel? Väl där inne kikar vi igenom både leksakshörnan och bokhörnan utan något vuxenpussel. Varken ett 5-bitars eller ett 100bitars hundpussel är ju inte direkt vad vi tänkt oss. Så vi går helt enkelt hoppas på festivalen ikväll, och införskaffa sysselsättning inför nästa helg istället!:)
Nu korkar vi upp en flaska rött och plattar hamburgare istället. Eller S gör det, jag råkade ju hamna här..

Skimmer och nostalgi

Solen kikade fram lite idag. S åkte iväg på jobb, och jag planerade att ta en sväng med bilen. Straxt efter att S gått iväg, kom ett sms med att han hade fått med sig bilnyckeln..där gick min dagsplan i krash. Egentligen ingen större fara såklart, men lite trist. Är ingen bra grej att bara ha en, borde nog göra ett par kopior. Men det löste sig, dom kom förbi i ambulansen med nyckeln till mig. Wow, uniform och allt;)
Sen åkte jag iväg, hittade lite nostalgi för mig, min syster och min mor. Det är från tiden då vi bodde i Stockholm.Tintinjahä, kommer ni ihåg?
Hittade även en kavel som ja tänkte testa när jag gör knäcke igen, och burken. Och sen såklart de gröna små godisarna med lakrits i som S inte tror finns här uppe i norr. Nu hoppas jag att han blir glad!!:) Och den lilla koppen ska jag ge till min fina mamma, tänkte på henne när jag fick syn på den.
Det är förresten fredag idag, hoppas ni alla har det bra och får en fin kväll!
 
 

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0