eller?

Jag tror jag borde fira, eller?
Fick veta idag att min vikariatanställning inte bara sträckte sig en termin, utan ett helt läsår. Nån stor miss måste gjorts för jag är säker på att det var till nyår.
Wihii!
Fast ändå är jag inte helt så glad än som jag tycker att jag borde vara. För mina tankar på att resa, ifall vikariatet inte förlängdes har nu försvunnit helt. Men å andra sidan kom jag just precis nu på att jag faktiskt har en termin till med jättefina människor att jobba och utvecklas med. Kanske tillome boendet förbättras undertiden om jag har tur, hoppas!!
Jag ska fira! I helgen om jag kommer ut till landet så står årets glögg och väntar. Med smak av saffran. Det om något kan vara min typ. Kanske lite tidigt, men kanske helt okej att testa den ändå. Bara för att..

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0