Det drar..

Ja det drar i mig, nu vill jag att någonting ska ske. Kommande månad blir funderingarnas månad för sen hoppas jag att någon förändrig skett:)
Har varit igång och fixat några papper, mailat och kikat runt. Även vart lite kreativ här hemma mellan städningen och tvättandet.
Nu ska jag straxt gå ner och möta den finaste, ett dygn är trots allt ett dygn.
Hoppas sen i veckan styra ihop med Katarina och Johanna, en fika på stan och uppdatering från varandras liv?:)

Testdagen jag väntat och väntat på..

Äntligen kom dagen jag väntat på. Förhoppningar av att alla dessa tester ger mer omringade utformningar av jobb, baserat på min personlighet och mina intressen. Redan efter knappa timmen snurrade det i huvudet, synen var suddig och talet var inte lika lätt. Men efter en nypa frisk luft så var vi tillbaka i salen för att fortsätta testerna.
Är stolt över mig själv som faktiskt vågade ta plats idag och inte nöja mig med att förstå något halvt. Vilket nog kan kännas rätt självklart för många. Att förstår man inte så frågar man, eller är det något man tycker så säger man det. Idag var min dag!

Efter att ha skrivit sista bokstaven tog jag en sväng förbi några affärer för att kika in ev praktikplats. Sen in på ica och köpte fiskpanetter och chokladglass. Belöningen för denna dag blev denna gång chokladglass med hemmagjord chokladsås i den nya fågelkoppen från Indiska. Funkar riktigt fint med efterrätt däri! ;)





Andra gången gillt, BINGO!

Ja imorn är det inget som kan hindra vår bingokväll. Sebastian och jag kom in på ämnet av nån anledning och bestämde oss för att testa. Kul! Bara för att göra något nytt. Sist jag satt med en bingobricka var fleraflera år sedan tillsammans med syskonen ute hos Morfar och Karin på Rotorp.
Jakten på lotten va inte den lättaste. Att den fanns att köpa ute i landsbyggdens små affärer gjorde oss säkra på att kunna vänta och köpa när vi kom in till stan igen. När det väl var dags så visade det sig inte alls va som vi trott, en gubbe i ena affären trodde inte ens att de såldes i Umeå..amen tjena, tror du ingen umebo spelar lite på söndagskvällarna??!
Efter ett flertal affärer och "nej, det finns inte här tyvärr", såg vi äntligen bingoskylten vi letat, tyvärr var det lås och bom över dörren, Stängt. Är det helt ute med Bingo nu eller varför är det inga som säljer? (förutom bingogubben, men eftersom han inte satt på sin vanliga plats och vi inte hade hans hemadress..så var inte det heller ett alternativ.)
Bättre lycka i Skellefteå, där fanns den tillomed där vi minst anade!

onsdag




Det som brinner inom mig
Hjärtat klappar på
och bröstet brinner i
pulserande takt.
-
Tänk först
Prata sen
.

Solen skiner-Saknar syster

En solig och helt vacker dag! Var ute och gick när solen sken som mest, att solen piggar upp det äre inga tvivel om!:)
Under promenaden kom jag o tänka på ljusslingan, den ligger kvar i vasen och väntar på att bli upphängd som förra julen. Dock är de veckorna över, men mörkret finns fortfarande kvar så när jag kom hem fixade jag upp den o det lilla mysiga skenet från lamporna håller mig nu sällskap i mörkret.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saknar dig syster o längtar tills du kommer upp nästa gång!:)

 

 

 


 



En riktigt vit och mysig morgon

Efter bara några timmars sömn väcker klockan mig. Ingen tid att känna efter hur mycket sömn som saknas, istället upp och hoppa för att koka gröt!
Ute syns det att ett tjockt snötäcke fallit trots nattens mörker som ligger kvar.
Kicki förbereder mig på att skottning kommer behövas för att ta sig över plogkanten, javisst inga problem!
Mysigt var det!:)


Snart!

Klockan börjar sakta närma sig ett, alldeles för mycket med tanke på att jag ska upp om fem timmar.
Men hur somnar man när det inte går?
Har försökt byta sida, räkna långsamt ner från 27, kikat i en tråkig kokbok och sett klart en film. Längtan från veckorna som gått gör de svårt att komma till ro.
Men snart så!:)

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0