Det knastrar..





Balkongmöblerna är påväg ut, först ska bara jag själv vänja mig vid höjden=)
-
Det knastrar mellan tänderna, frysta bär och glass får utmärka att det är fredag. Syrligt o kallt, precis som det ska vara!
Maten innan blev lite som ett experiment. Slutsatsen av det var att honung på lax i ugn inte riktigt var så bra kombination som jag trodde. Får bli fler försök på nå vis nästa gång.

Trallallaalalaa...


When you say
It’s gonna be fine, everything
Then I think

When you whisper
It will end well, everything
With a new beginning
Then I think

And thinking of your words
Open up my eyes
And I see
It’s something in your voice

And it’s something in your voice
I never heard it before
It feels like I can trust it
And I wonder if I do

When you say
It's gonna be fine, everything
And thinking of your words
Open up my eyes
Then it’s true
It’s true
Then I smile
Then it’s true
It’s true
Then I smile


Sunny day!



Alltså, nu är det säkert sjunde gången jag smäller in foten i den där stegen. Tycker jag tidigare under dagen fick lite revansch när jag smällde in fast med gympaskon på o det knappt kändes. Men så var jag tydligen tvungen att få känna av tårnas smärta på riktigt. Inte nog med det så höll jag på att falla, och med en reflex tog jag emot mig med den bandagerade armen i väggen.. Aj.

Anyway, dagen har varit riktigt bra. Uppvaknande till sol och en minst lika solig promenad nån timme senare. Musiken är med, och ljuva stämmor följer stegen. Men någonting låter annorlunda, det är en till takt i låtarna…visar sig vara ena skon som börjat göra ljud ifrån sig vid varje steg. Efter en stund blev det som ett med musiken. På vägen tillbaka får jag solen i ansiktet och det känns verkligen bra. En passande låt börjar spelas och jag måste bara snurra runt några gånger. Som tur är, tror jag inte allt för många såg mig..ute på en landsväg med ängar och skog. Nej, jag klarade mig nog denna gång också!


Jordgubbar får göra kvällen till sommar


Har just tagit fram förra årets frysta jordgubbar så de ska få tina upp o bakas till paj.
Hoppas på att snart få träffa Johanna så vi kan göra våra pajer. Hallon, blåbär, jordgubbar.. Kanske ska försöka lura upp henne under några soliga dagar..:) Wish me luck!

Påsk.


Godis är gott.
På jakt.









 

















Två små ord- & jag fick er!









Älskar er.


Kaos

    
  
     
   
     

  
    

 

Bara för att..

Det är rätt skoj när man inser, men ibland funderar jag varför. Varför lixom?
Har inte använt ringarna dagarna efter operationen eftersom fingrarna varit svullna, men får för mig att testa en ring i alla fall. Bara för att se ifall de börjar passa igen. Så jag trär försiktigt på ringen vilken går hyfsat bra, lättare än jag väntat. Det var bara det att tillbaka inte var lika enkelt..det är nästan så att paniken hinner komma, då jag kikar upp i badrumsspegeln och kan inget annat än skratta när jag inser hur dumt de är- allting, bara för att se om den passar.
Nu ligger den i skrinet och lär få ligga orörd tills det är dags.



Chille kyckling har dykt upp också, då vet vi att det är vår och påsk hos Smedharna! ;)

Sol i hjärta sol i sinne..




Förra måndagen var det så otroligt skönt väder att det fladdrade förbi sommarminnen från somrarna i Tuthult, speciellt de nybakade finska pinnarna. Så det blev helt enkelt finska pinnar. De flesta tog jag med till jobbets kvällsmöte eftersom jag inte är allt för såld på dem, men bara att känna doften när de blev klara o äta några stycken gjorde min kväll!


En annan eftermiddag kom Katarina förbi, blev åter igen en promenad..o denna gång blåste de till tusen! När vi vandrat runt o kände oss nöjda gick vi hem o bakade grahamsbullar..muuums! O tack Katta, utan dig hade det inte blivit några. Du har som fått vara min ena hand nu lite då o då, tusen tack=)
Tror det bor några fåglar på grannens tak..hoppas ingen var hemma där mittemot när jag fick för mig att fota, hade nog kunnat se ut som jag fotade in i lägenheten.
Sen ringde telefon- min balkong skulle komma på plats! :D








Gitarren i knät


Idag spelade jag lite extra, bara för att det troligtvis kommer dröja några veckor tills nästa gång jag sitter med gitarren i knät. Gäller att passa på. Snart kommer Kicki förbi och hämtar upp mig, sen får vi se hur eftermiddagen blir. Men det kommer nog gå bra.

En till vacker dag.

Ja alltså, underbart! Solen kikar fram innan jag hunnit iväg till jobbet, fåglarna kvittrar på som att de aldrig varit gladare och jag hade min första rast ute i solen. Med pepparkaka och kaffe. Like it!
Stod o vaggade vagnar i 50 minuter, så nu kan jag bryta arm med vem som helst- och ta hem segern;)

Helgens dagar blev spontana med Katta. Promenader (o hör nu) i Gympaskor och Kavaj! Det är vår för mig.
Kameran fick följa med, kändes härligt att knäppa några bilder igen. Det lagades middag, togs en till promenad på stadens nästan tomma gator och sedan hem till den efterlängtade efterrätten.
Under kvällen misslyckades jag totalt med att sätta upp spegeln som väntat i över två månader på att få komma på plats. Hade äntligen fixat rätt borr och skulle bara få pluggarna på plats, kändes såå skönt! Tills det visade sig vara bara en gipsskiva trots allt, inte två som den andra väggen. Irritation, men tur var väntade sen svängen på stan och tillbaka till glassen och den hemmagjorda chokladsåsen.































Vilken härlig dag. fastän det regnade..

Vilken kväll det blev!:) Tänkte att det skulle bli en lugn kväll hemma i soffan, men plötsligt hör Jenni av sig och föreslår en tjejkväll. Utan tvekan har vi bestämt att ses några timmar senare, kände på mig redan innan att det skulle bli en av de bättre kvällarna. Dansade gjorde vi så att luggen lockade till sig, och våra snygga, egenpåhittade danser fick vi snyggt ihop;)
.
Förresten, det är måndag idag och det har varit en riktigt härlig dag! 

Brr!

Kalltkalltkallt.
Hem till lägenhetens kyla, kanske var det lite för tidigt att stänga golvvärmen ändå, för när solen inte är framme på dagen känns det tydligen av rätt regält. Kikade upp i spegeln o möttes av blå-lila läppar.
Hepp, koftan får åka på, kanske dags att hitta på något ikväll. Försöka få till var någonstans tavlorna ska få sitta kanske=)

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0