Utflykt till älven



Vi har precis kommit hem efter en eftermiddag med Emmelie och Joel, vid älven, fiske och grillning stog på schemat. Ingen fisk blev det för oss, trots att båda männen försökte förgäves, men grillningen lyckades!:)
Tack för en trevlig stund!!

En bra dag idag:)

Vilken härlig dag!
Efter att ha legat hemma elva dagar i influensa och migrän blev första dagen tillbaka på jobbet en riktig höjdare. Hade jag aldrig trott igårkväll..
Har gjort pannacotta idag, och garnerat tårtor och en massa annat smått o gott!
När jag kom hem låg en lugn kille och väntade snällt. Han har varit hemma nästa två timmar själv eftersom Seb började jobba innan jag slutade.
Inte nog med det, så kände jag mig envis och mötte Dexters envishet gällande promenader. När han är ute och går, så går han inte. Han kan, för det har vi sett, men han gör det inte.
Kanske är det för mycket som händer runt omkring?
Hur som så envisades jag emot och väntade in honom alla de gånger han stannade upp för att sätta sig och vänta istället för att traska på. Och vet ni vad! Det lönade sig!!:D Efter några hundra meters vilja åt olika håll kom förändringen och han och jag var ute och gick en riktig promenad. Det gick så bra att vi var ute 70 minuter..och sen även en till gång på kvällen. Underbart känns det!
Härligt vilken dag!
Hoppas ni också haft en fin onsdag. Imorn är det bara två dagar kvar till helg, jippi!!
 

Korta långpromenader

 

Åter igen en fredag, vaknade imorse med känslan av att jag inte fått sova mer än ett par minuter. Trött som sällan tog jag mig ändå upp och iväg för sista dagen innan helgen. I veckan har jag varit i kondis, vilket har varit kul. Har gjort en del nya bakelser, tårt- och chokladdekorationer. Jag känner på en gång när jag kommer in i kondis och sätter igång att det är där jag vill spendera min tid. Och det är ju bra att känna så skulle jag tro!

När jag kom hem möttes jag av två killar som softade i soffan. Seb och jag skiftade, så ikväll är det Dexter och jag. En ”lång” promenad är redan avklarad, han har inte riktigt kommit igång med att bara traska på, utan nöjer sig med att sätta sig mot solen, mitt i gatan, eller stanna upp och fångas för varje ljud utav cykeltramp, barnrop, bilar eller löv som blåser omkring.:) Dexter verkar nöjd, en busig valp som är superduktig både på att busa järnet och vila, sova, vila. När han kör sitt vildaste bus, undrar jag vad som försigår i den lilla kroppen. Så mycket sprätt och spring, vändningar och tvära stopp. Undrar vad han tänker.

 

Trevlig kväll ni där ute, hoppas ni får en fin helg!:)

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0