Tror det var en komplimang..

Utanför mitt fönster finns ett tak.
Fast just nu är de täckt av all snö.
Kunde inte låta bli.
Blev ett hjärta med ljus i.




Jag tror det var en komplimang.
Idag tisslade och tasslade två av barnen, sedan frågade de om jag hört vad dom pratat om. Jag svarade att nej, det hade jag inte. Dom såg finurliga ut och skrattade. Tillslut berättade dom att de skulle börja kalla mig för "prinsessan Leia", jag frågade hur dom tänkte med det, och fick till svars, "jamen de är hon i star wars, alltså prinsessan Leia, hon är snäll!"  

En sån kväll..

En sån kväll..

Ja visste redan innan att det väntade en bra kväll, ooh så rätt jag hade:)
Efter att ha lämnat landet och kommit hem till lägenheten, lite senare än tänkt så fixade jag mig iordning och segade på innan jag tillslut gick ner till Johanna. Där nere var ju alla underbara människor, Katarina, Pernilla, Johanna, Emelie och Moa, (som ja inte träffat sedan avslutningen i nian!)  De gamla gänget, vi som trivdes bäst på högersidan av klassrummet.. konstig idé faktiskt, men ack så bra:) Kul o se er! Och så fixades middagen som bestod av potatisklyftor och marinerad fläskfilé plus en avocadosallad och ett glas av det goda ekologiska vinet till, hur gott som helst! Efterrätten blev både äppelpaj som Emelie stod för, och kärleksmums som jag bakat.
Härliga minnen och mycket skratt.
En trevlig middag!=)

Sen kom valet av var vi skulle skåla in tolvslaget, antingen firandes kvar i lägenheten eller till en annan fest där kompisen var. Vi bestämde oss för en kompisens fest,vilket lika gärna kunnat vara ogjort. Men nu blev de så och det var väl egentligen det som gjorde kvällen delvis speciell.. Det blev en bussfärd dit, för att efter en liten stund vända hemåt. Vilket resulterade i 50 minuters väntan ute i kylan på bussen, vilken var helt proppfull eftersom det bara går en buss/halvtimmen. Vi hade tur som fick plats, efter att bussens alla människor sjungit ”..en busschauför, en busshaufför, en busschaufför med glatt humör..!”, hann vi hem i tid för att värma upp oss och sedan gå ut till tolvslaget. Ett tag i väntan på att bussen skulle hinna fram med sin krypande fart, var vi nästan beredd på att se fyrverkerna innifrån bussen, men vi hann, Så fina fyrverkerier!!




Tack!!


 


Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0