Stjärnklart

Nu har vi varit ett par dagar ute på landet, då Sebastian åkte upp till Skellefteå tog jag C och hunden med mig ut på landet. Igår var en sådan fin kväll att jag packade ner C i vinterkläderna och bar ut honom under den riktigt stjärnklara himlen. Inte nog med det så hade ett norrsken börjat spela över himlen, och när vi stod där, Kicki, C och jag så kom även ett stjärnfall över oss. Här ute finner jag ro, och det kommer ögonblick då och då som jag bara skulle vilja minnas för alltid.

Fyra månader idag. & En vecka senare.

Några kilo tyngre, två tänder rikare och flera vändningar från mage till rygg senare, idag blir vår lilla kille fyra månader. Tiden går lite väl fort nu tycker jag! Älskade lilla du.
 

 
En vecka har hunnit gå sen vi kom upp till Umeå. Vi möttes av snö och kyla, ovant men fint. Som upplyst även på kvällen. Det har infunnit sig en skön värmande känsla i kroppen över att ha kommit hem.:)
 
Vi försökte packa upp allt som gick de första dagarna eftersom vi väntade besök bara några dagar efter inflytten, men det var lika svårt att packa upp i lägenheten som det var att packa ner allting med en liten plutt som kallar på ens uppmärksamhet. Men Seb jobbade på fint, även tvn kom på plats (utom listerna till kablarna då..) 
Vi kunde ta emot Skellefteåbesöket med en hyffsat fixad lägenhet;) tack Emmelie och Joel för en trevlig stund, det får vi snart göra om!:)
Dagen efter hade vi bjudit in mina föräldrar och bror med sambo på lunch och fika. Både mor och bror hade nyligen fyllt år, och dagen till ära var det Fars-dag så jag såg flera orsaker till att få baka lite tårta!;)
 
 
 

 
 
 
 

Lördag kväll

 
Vi sköt fram tårtgörat några dagar så igår var det äntligen dags att lägga ihop dom. Så kul det var!:) Gräddtårtor med vit chokladmousse och hallon. Allt tog lite längre tid, eftersom det mesta av redskapen och bunkar redan är nedpackat i ihoptejpade lådor, men det gick ju rätt bra ändå.
Stå i köket själv en stund och bara göra sånt skoj, det är mycket värt!
Får nog försöka leta rätt på ett tårtjobb i norr efter mammaledigheten.:)
 
Efter att vi hade lämnat av tårtorna så tog vi en sväng på stan och passade på att slinka in på East West o käka sushi, mums! 
Nu får lördagskvällen rulla på i sin egna takt, en kvällsprommenad står på tur och sedan "Så mycket bättre".
Hoppas att jag slipper stöta på den elaka katten denna gång.Har nog blivit lite rädd för den..
Den bor några hus bort och då vi träffat på den förut har den verkat som en helt normal katt. Men de senaste gångerna har den gjort flera utfall mot oss, då jag går själv med C i bärselen och Dex i koppel. Fräser, förföljer och gör springande utfall. Märkligt!
 
Trevlig kväll på er!=)
 

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0