28 februari


Äggen till tårtbotten hade kommit hem och jag kunde starta utmaningen med tårtan som jag sett fram emot flera dagar. Tufft att se alla olika färger, de är så de ska se ut när de kommer från verkligheten.


Det var kul! Hade kunnat göra ett par fler! Säg till någon ifall ni vill ha en tårta:)


Johan hade suttit och tillverkat denhär tavlan under dagen till mig:)
Tack för dagen!

Karlsborg

Resan ner till Sebastians hemtrakter blev tillslut av. Trots pirret kändes det kul att träffa hans familj, trevliga dagar. I staden, på landet, i bilen och vid havet!




Resan ner till Sebastians hemtrakter blev tillslut av. Trots pirret kändes det kul att träffa hans familj, trevliga dagar. I staden, på landet, i bilen och vid havet!
Vi körde ut till havet med hundarna, superfint o jättekallt trots att det bara var -6grader..eller om det var plusgrader?






Jag fick övningsköra en hel del, superkul! Tillomed Peter vågade åka med när vi körde iväg upp på ett berg för att fota.






Alla hjärtans dag kom i år också

14/2 idag alltså. Minns hur mamma brukade pyssla iordning små röda hjärtan som hon satte fast på lampskärmen över köksbordet och la varsit rött med våra namn på, på köksbordet. Den mysiga känslan när vi steg upp på morgonen, småtrötta innan vi skulle iväg till dagis och skola. En mysig stund.
Dagen känns som vanligt, inget som behövs firas nåt speciellt egentligen, det är mest att jag gillar minnet och om det upplevs igen så är det välkommet:) I år vill jag bara få träffa Seb under dagen, och så blir det såklart! Snart kommer han hem, har varit iväg i Umeå under dagen hos tatueraren. Undertiden han vart borta tog jag en promenad och då blev det ändå lite smågrejs till ikväll, känns helt lagomt. Bäst att få klart det allra sista innan han kommer, mat in i ugn och hetta upp stekpannan o tända ljus!
Har förövrigt haft superhärliga dagar i södra Sverige, snällt folk och min nervositet innan resan..den var i onödan;)

Packning


Imorgon tar jag bussen till Sebastian och dagen därpå flyger vi ner, oh. lite pirr i magen men det ska bli kul att träffa hans sida:) Sen hinner vi förbi Hanna en kortis innan vi flyger hem så det blir en kul liten weekend.
Nu är det packning som gäller till David Gray, sköna toner.

Måndag igen

Idag blev det sovmorgon. Jag var för ovanlighetens skull inte sugen på gröt till frukost så halvt vaken ställde jag mig och bakade ihop scones och kokade ett ägg. Mums! Sedan ut på en rask promenad, så skönt! Luft i lungorna, och ny energi.
Jag har ett problem, snön på balkongen. Förut när vi försökt med både varmt vatten, salt och högsta värmen på hårtorken har det knappt gjorts någon skillnad på den centimetern som går att öppna upp dörren. Då var det -27, idag -3 så jag gör ett nytt försök. En del har redan hunnit smälta men med tanke på hur mycket snö det är så läre inte bli klart än på ett tag.

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0