Hörseldag

Vilken dag, trötthet är bara förnamnet. Men kul har det varit!:) Hörseldag med både våra barn och några utifrån, det blev en dag med lekar, tipspromenad och grillning. Regnet följde oss till och från men just innan vi skulle gå hem kom solen så vi fick en fin promenad tillbaka. Trötta men rätt så nöjda barn skulle jag tippa.:) Fick en fin bukett blommor av några...som jag glömde kvar på grillplatsen.

När vi kom tillbaka till skolan var det några barn som satt och gungade högthögt samtidigt som de för full hals sjöng låten som hela skolan både kommer sjunga och teckna på skolavslutningen...så somrigt!

Sommarlov, solen lyser skönt
sommarlov, gräset är så grönt
himlen blå, vill jag nå
när jag fångas utav vinden, sommarlov,
mitt sköna sommarlov!
Havets vågor sakta rullar in
och jag känner, sommaren är miiiin! 
Sommarlov, solen lyser skönt...




Imorgon väntar en spännande dag, ska nog gå bra. Sedan middag med Jenni.
Jenni, min Jenni!


Frågestund

Vilken dag:) Och vilket väder, regn o blåst och värmande sol, om vartannat. Hoppas solen håller sig imorn, för då är det dags för blodomloppet!


Idag var en såndär dag när jag blev utfrågad av ett par finurluga tjejer..:

..Elin, har du en man?
Nej det har jag inte..
..Har du barn?
Nej, inga barn..
..Är du singel?
Det är jag..
..Vill du ha en man?
Någon gång..
..Om inte hon hade varit gift med sin man, då hade ni kunnat gifta er och ha barn
..Ja, det hade kunnat gå men jag gillar killar, och det gör hon också..
..Jaha..ja, då hade det inte gått..

Stockholm

    

  
 
  
  
 
  
 
  



Underbart kan det vara

Stanna tiden

Älskar livet just nu, det är underbart fint.
Stanna tiden en stund.

Kanel



Och så var det maj, en start med både sol och hagel. Rätt häftigt hur det växlar i väder, men lite kyligt också, jag saknar värmen och solen. Har vandrat runt i både rastlöshet o trötthet idag, är nog solen jag saknar:-) Iallafall så har jag provat flera saker, tillome tjuvtestat gitarren fastän det bara går att ta ett par akord än utan att handen sätter stopp. Tillslut möblerade jag om, kokade vatten till te och tog fram kanelknäcke. Solen kikar fram en aning. Bättre känns det allt!:)





Valborg








Fort gick det, så var det valborg igen. Planen var att tillsammans med Katta laga till käk och sedan söka upp en brasa. När vi laddat klart för att sätta igång med maten gick det som på räls. Nästan. Men det gick bra, speciellt med tanke på att vi kom på att vi inte hade någon sås till kycklingen och riset. Det löste vi med en egenpåhittad sås som faktiskt fick smak och satte tjing på maten. Efteråt fixade vi till bären och kaffet (o sockret). Jag har aldrig förstått mig på socker i kaffet, det blir lixom så..sött. Men det kanske är gott på nå vis! 
Det blev en riktigt trevlig kväll, mycket prat om både förut o nu, någon brasa hann vi inte med för klockan bara tickade på, kanske ser lite efterrök från någon idag istället.:)




Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0