Guldstund

Älskade lilla liv. Jag sitter i soffan och ska skriva lite, men med en liten knutt bredvid som är så glad att han sprätter med hela kroppen, skrattar och pratar, då kan jag inte koncentrera mig på nåt annat.
En timme senare knackade tröttheten på, och nu ligger han här och sover.
 
 

Norrut

 
 
De senaste veckorna har bestått av packning, några dagar kvar nu och jag tror vi ska lyckas packa ihop allt i tid! Blir ju lite annorlunda nu när det finns en liten C med i bilden, då får packningen vänta tills han är nöjd med att sitta själv och se på, båda är hemma eller tills han har somnat. :) Sebastian hittade några passande flyttlådor!
Flytten går mot Norrland, det ska bli så mysigt att komma hem igen för jag har verkligen känt en stor saknad dit under det här året vi bott söderöver. Men vi återvänter såklart ner på besök:) 
 

 
Eftersom Seb snart avslutar sitt jobb här nere, så frågade han om jag ville baka någon avskedstårta till arbetsplatsen och såklart sätter tankarna igång direkt! Jag har ju tyvärr inte lika bra tillgång till allting som på bageriet, men jag tror jag kommit fram till hur det ska bli bra ändå.
Är just nu på jakt efter två tårtkartonger, för tyvärr sålde inte bageriet här uppe ut några såna längre. Trist!
Men på något vis ska dom kunna fraktas säkert in till Ambulansen.
..kom just på att vi glömde kolla om affären fortfarande säljer jordgubbar, attans! Det får nog bli en runda dit i eftermiddag igen.  
 
 
 
 
 

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0