-

Bit ihop.




Dröm.














Viska med karisma
och du, dröm













Se upp!




Se upp för luckorna, luckorna stängs -ej!

Ajajajaj.
Hade just suttit och kopplat av en stund med huvudmassage o så de första jag gör efteråt är att slå in skallen i det dubbla glasskåpet i badrummet.
Som att huvudvärken den senaste veckans nätter inte varit nog.
Måste bli bättre på att stänga igen skåpen, för de är tydligen inte något de gör av sig självt.














Dagar






















Helg





Kvällen blev en trevlig stund tillsammans med Johanna som kom över, och ett samtal med Jenni på telefon. Både Johanna och jag gjorde vårt tappraste försök för att få henne med under kvällen, men att sätta sig i en kall bil några mil ifrån, i nästan -30 ..trots min envishet så förstår jag att det kan ta emot lite. Men snart så får vi ses! :)
Vi var smått lockade på att gå ner på stan och dansa, men blev istället kladdkaka och ett glas vin hemmavid. Icket så fel det heller!!
-----
Vaknar plötsligt klockan nio, det är helt ljust i rummet från solen som slipprar in emellan gardinerna. Klockan ringer först om en timme. Jag som tänkt ta en lite längre sovmorgon.
När alarmet äntligen slog igång fixade vi iordning frukost. Johanna skulle iväg och jobba, och jag skulle iväg med Johan o kika i affärer. Sen styrde vi ut mot landet.
Jag fick äran att testa brorsans vikter, oj..det gick lite halvtaskigt. Nu har jag något att träna på!


Elva vitpepparkorn och ett råttbo

 



Nästan lite komiskt. Brorsan med konstaterad sorkfeber, och idag hittades felet till varför torktumlaren inte är som den ska. Ut från tumlaren ramlar en jordnöt och en snus, där inne ligger en trisslott och skräp blandat med lite äckel och avgnagda sladdar.
Ett råtta har bott i min torktumlare!

På jobbet kan det åter igen ha startat en misstänkt magsjuka, vitpeppar- tack för du finns! (och hoppas du hjälper).
Synd att inte trissen hade vinst!;)

iiil

Iiiiiilar. aj vad glassen ilar, men det är gott. Teet står och doftat från fönsterbrädan, snart kommer värmen igen. 

_._._._._._._

 Försökte ta det rätt lugnt idag också men på något vis hann lägenheten bli städad och några andra saker fixade. Vilket jag fick igen för, då jag på något sätt lyckades smälla in pannan i bordskanten och fick en fin liten bula. Ett miljöombyte behövdes och jag bestämde mig för att åka ut en sväg till landet under helgen. Längtar till naturen och det vackra vita. Hoppas solen syns imorn!
Tills dess väntar en musikfylld kväll och koppen te som just dragit klart.:)

Ordination- vila

Idag blir det vila.
Fast ändå lite magträning. Hostan blir mer och träningsvärk i både rygg och mage har börjat kännas av rätt mycket. Försöker ligga still i soffan, jag är ju ändå hemma för att bli frisk. Men som vanlig kommer jag på så mycket annat som borde göras, hämtas och fixas med. Men en halvtimme ska jag väl iallafall klara, så svårt kan det inte vara att va still. Har tagit radion som hjälp, är mitt under p3s morgonsändning o nu när jag inte längre promenerar den långa biten till jobbet varje dag missar jag automatiskt morgonpasset. Dags att ta igen en dag nu!


Lördag



  

Efter jobbet gick jag hem och samlade ihop lite makeup, hade fått förtroendet att styla Kicki inför jobbfesten där temat var magi. De hade bestämt sig för att vara en kortlek, och hur mycket jag än funderade på hur de skulle lyckas likna det..så var de svårt. Tills ja fick se de själv, blev ju bra! O första priset tog dom också, grattis!! :)



Här kommer bilderna Hanna. :)


   


   




Och ikväll kommer tjejerna, hallonmuffins och te väntar!











Januari börjar året..

  



   

  

  

   




Black Velvet.

Nostalgi. Rockklassiker spelar Black Velvet..jädrar vad jag var såld på den låten för en massa år sedan. Repeat mångamånga gånger.
Ouppnåelig kärlek.
---



Äntligen är jag på plats, på riktigt. Verkligen på riktigt i nya lägenheten och idag kopplades internet in. Hem ljuva hem!
Tror chansen finns att nycklarna får nyckelknippan av pärlor som jag köpte i Grekland för att ha till den lägenhet som kändes som min. Det är ett bra tecken.










Ser fram emot nästa stund med tjejerna. Kvällen blev lyckat bra, trots sent anländande till dansgolvet:)
The eyes!!;)





~~.~~.~~.~~.~~

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0