Trevliga fredag!

Soligt väder, tack fredag att du är här!
Dexter verkar avguda solen lika mycket som jag, han följer mig så gärna ut på balkongen en sväng:) Ett skönt avslut på jobbdagen innan eftermiddagen drar igång.
---------------
Idag var det tårtdag i kondis, jag gjorde två stycken och tog med hem. I de lila färgerna fick de bli, passande till innehållet med lingon. Det blir spännande att smaka de ikväll, för det blir första gången för mig!
Vi ska straxt, eller alldeles snart..eller egentligen nu åka ut till Emmelie och Joel för grillning, ska bara avsluta här först. Får se om jag hinner ladda upp ett par bilder innan Seb spårar ur på min långsamhet;)

Dagis

Ja, då var första dagen på hunddagis avklarad.
Det kändes på ett sätt som jag aldrig tidigare känt. Verkligen i hjärtat.
-Ska jag lämna min lilla vovve där bland alla de skällande hundarna?-
Det blev iofs en kort dag, men ändå. Jag var så glad när jag fick se honom igen!
Det är lite delat det där med hunddagis känner jag. Jättebra att det finns de som kan rå om hundarna ifall det krisar. Samtidigt vill jag vara där med honom, visa honom världen och alla andra vovvar och folk som vi möter. Men ibland kommer det dagar som idag, då både S och jag jobbar & då är det en bra lösning.
Jag kände mig som en förälder som inte ville verka orolig, (men som säkert uppfattades så) när jag frågade hur det hade gått, i hopp om att få veta varje minsta detalj om dagen. Det hade gått bra, så det får jag tro på. Vi får prova ett par gånger till och se hur han verkar ta det. :)
Men nästa vecka ska jag ta ledigt ena dagen som behövs och vara med honom..!:)

Soliga första maj.

Solen är tillbaka och vi tog en sväng i ett par affärer och sedan förbi skogen så D skulle få springa av sig lite.
Marken hade inte hunnit torka upp märkte jag efter ett par steg, och visst glappade något under foten..?

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0