Onsdagen bjöd på en skogstur

Onsdagen bjöd på en skön skogstur.. En djurrik sådan blev det, för efter bara några minuters vandrande fick vi syn på en huggorm som ringlade bort ifrån den soliga plats den låg på. Och några sekunder efter det såg vi skogen svaja till och det hördes ett stort brakande ljud ett tiotal meter ifrån oss inne i den risiga dungen. Måste ha varit en älg..? 
Vi fortsatte åt andra hållet. 
Dex njöt som bara den trots att det var lite snårit till och från. Han hoppade runt i blåbärsriset, tog sats och hoppade över omkullblåsta träd och urtorkade skogsdiken. Tror vi alla tyckte det var skönt med riktig frisk luft! Svamp hittade vi massvis, men tyvärr ingen ätbar. Bättre lycka nästa gång!
 
 
 
 

Tårtbakning och Debut på café med C och mammorna

Baka, baka, baka..jag har nog tjatat lite mycket på Seb att han borde börja äta tårta, bakelse, eller vad som helst. Bara jag får någon att baka till. Och igår tyckte han det var dags, han tog med mig till affären och vi handlade ihop till en tårta! Länge sedan, men lika kul för det!:) Får kanske ta och börja öva upp det där igen snart, bara man får lite mer tid över på dagarna så..
 
 
 

Idag hade C och jag en riktigt trevlig dag när vi träffade de andra mammorna och småttingarna på Cafét. Jag kan erkänna att jag faktiskt varit lite orolig för att ta mig ut bland folk sådär med lilla C, men det gick ju hur bra som helst!:-) Kul att träffa er! Vi som var kvar på slutet tog även ett varv runt stan i det härliga höstvädret.
 
 
 
 

Lillskrutt!
 
 
 
----------------------------------------------------------------

Äntligen mörk choklad!

Jaa, 11 månader senare kan jag äntligen, åter igen njuta av en bit mörk choklad! Suget försvann helt i samband med graviditeten, men tack o lov kom det tillbaka:)
Passande till att hösten har kommit. Gul/oranga löv på marken, solsken, eller lite regn som idag.
Perfekt väder för en mysig stund innomhus med en tekopp i handen och den gyllene chokladbiten till.
Sommaren är fin, men även hösten har sitt speciella!
 
 

Snöret

Jag blev lite nostalgisk när vi var o handlade tidigare idag:-)
 

Solig dag i Kumla

Vardagen har börjat rulla igen, Sebastian är iväg på jobb och jag är hemma med Cornelis och Dexter.
En promenad mitt på dagen i solskenet gjorde båda gossarna, och även mig gott! 
Imorgon är det återträff med familjegruppen, det ska bli kul att träffa de andra igen och deras småttingar:)
 
 
------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
Min älskade lilla trollunge!

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0