Relax, take it easy!


Det blir bra det!
Imorgon väntar en dag av TSPfördjupning, emellan barngruppstider. Tänkte försöka starta dagen med att börja kolla igenom material från skoltiden. Nu skare bli liv på nytt med teckenspråket och jag vill försöka hitta glädjen och mig själv i det eftersom det är då det blir bäst!=)
Relax, take it easy är nog en nyckel till det bästa.




Opss!

Jädrar asså, brandlarmet tjöt som bara den! Ajaj. ..jag som bara ville baka kladdkaka o så får formen för sig att inte vara tät. Så otät att smöret börjar slippra ut i ugnen så de ryker o bränner så larmen går igång. Adrenalinkick. Fast inte så kul för det luktar äckligt bränt. Iofs gav jag den ett nytt försök att bli klar, så forhoppningsvis får jag somna efter en bit kaka och till en doft utav mintchoklad.



Helgen var efterlägntad!










     DU gav mig energiiii!

Peppande samtal när man behöver det som mest!

Känns som dagarna bara blir kortare och kortare. Det är beckmörkt när väckarklockan ringer tidig morgon, och lika mörkt straxt efter jag klivit innanför dörren hemma igen efter dagens timmar. Brukar inte vara sånhär känsla, kanske lite då och då men inte på det här sättet. För den lixom väger över oftare nu. Men det kommer bli bättre, det vet jag. Hoppas.
Och det finns faktiskt stunder som verkligen håller! ..tex helgen som var, en liten stund tvekade jag men kvällen tillsammans med Jenni mfl var en av de trevligaste på länge!:) Och om bara några dagar får jag krama min syster..satiken så jag saknat dig. Att du lyckats ringa mig de gånger det behövts lite extra kanske inte är allt för slumpmässigt..




En sån dag..!

Jag säger bara det, en sån dag. Alltså. Helt mör i kroppen, det har varit en händelserik dag.
Igår kväll var det riktigt svårt att somna, plötsligt från att ha varit kyliga vindar drog det till regält. Och inte räckte det, regnet kom också. Det lät en hel del, trodde gång på gång att nu..nu ryker taket. Men inte det. Däremot va det något konstigt som skakade till under bara ett par sekunder, kändes som hela sängen skakade. Vet fortfarande inte vad det var.
Iallfall, jag började dagen med att tappa sönder kaffekanne-glaset. Direkt när jag släppt taget om kannan kände jag att den hade hamnat på sniskan, just därefter hörde jag ett litet klirr och bara önskade att det inte var ett sånt klirr-att glaset spruckligt. Men det var det. Sen har dagen bara rullat på..som tur var inte några fler olyckor för mig, men idag hände det mycket som tog energi ifrån mig.
Om man bara kunde vrida tiden tillbaka. tillbaka..tillbaka...



 

 

Någon helg sen, höstiga dagar som blev till en utfykt ut i skogen där vi hittade svamp. En eftermiddag med en katt som myste som bara den på sin favoritplats, och en sen kvälls blåbärs/jordgubbspaj.
Dagar som är guld värt!

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0