Urgulliga små apor på Skansen...


Senaste besöket i Stockholm var ett av de underbaraste! En dag blev det spårvagn till Skansen, urgulliga små apor som jag mer än gärna hade kunnat ta med hem och skött om, en eller två hade varit perfekt. Dock jobbigt att se en del med ledsen min, som att de längtade ut.





(puss)












Björntjärn


Några dagar på landet.
Vi bestämde oss för fiske i Björntjärn, resan dit med bil kändes som evigheter nästan, som att vi aldrig skulle komma fram. Men tillslut så:) Superfint, solen glittrade i vattnet och träden ute vid udden tog hand om vinden och solen värmde på. Härliga eftermiddag.
Småfiskar som glatt fick simma vidare.




Baka baka liten kaka..



Tidigare i somras var jag så sugen på att göra cupcakes efter att ha sett ett bakningsprogram på tv. Där såg det såå otroligt gott ut! Testade med världens enklaste recept på chokladmuffins o sen spontanblandade ihop en kristyr med lite egna mått o tur nog blev konsistensen så pass att den både fastnade och stelnade till!
En annan varm och svettig dag i lägenheten blev jag supersugen på bär, riktigt kalla bär. Tanken var att blanda ihop till ett kallt glas bärdricka, men det blev visst som sorbet. Inte blev jag ledsen för det inte:)

För en liten stund sedan lades de sista smultronet på plats, sen var den klar för att fikas på.
Är rätt göttigt att kladda runt med grädden och pyssla på med lite olika saker. Dränkte sylten i chokladspån men va gör det egentligen..




Baka baka liten kaka..

Längta är alltid rätt.

Längtar tillbaka. Sitter och funderar på hur det hade varit att stanna, många tankar de senaste dagarna om vad som komma skall. Jag vet inte just nu, men hade varit skönt att få känna igen sig själv lite mer, lite ro i tanken. Men lugnet kommer väl, när det är dags.

Tillbaka


Har alldeles nyss varit ute och plockat hallon som jag sitter och smaskar på, det om något smakar sommar! Alldeles färska och rosaröda.
Annars känns det som att de kyliga vindarna börjar komma, kanske lite höst på väg? Vi tände den mysiga brasan igår för att sprida värme i huset, men in till mitt rum räckte det inte, så det blev att plocka fram några tecken och filtar innan det gick att somna.
Nu är jag alltså hemma igen efter fantastiska dagar i Stockholm, tror det varit en av de härligaste stunderna på länge! Tack alla ni :)

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0