Frost.

Igår var det blå himmel, sol och småsmå snöflingor som dalade ner. Så små att det tog ett tag att förstå att det inte var regn, utan snö. Imorse när jag vaknade och kikade ut genom fönstret var det riktigt vackert, ungefär som en vit imma lagt sig över allt jag såg. Frosten på marken och imman i luften, himlen som gav lite solsken. Snön är dock inte kvar, den va så tunn att den försvann när den träffade marken.





Hittade lite inspiration idag, alltid bra hur liten/stor dos det än är!

Spread a little love just say hello..

Hello!
Hösten är färgglad och solen har skinit upp en värme. Igår promenerade vi till affären o kikade runt, plockade ihop en lunch från salladsbuffén och satte oss uppe på en liten kulle och hade den troligtvis sista picknicken för iår. En söt kvinna som vandrade förbi med sin hund sa att det såg mysigt ut där vi satt:)
När vi stod inne på affären kom ett gäng glada människor o kollade filmer i närheten av oss, jag som brukar va lite gäspig under dagarna gäspade en lite gäsp, då samtidigt hör jag en röst "oj vad du gapar", jag kikar upp mot killen som står ett par meter ifrån och ser att han kikar mot mig. Hans assistent svarar "..nejmen jag gapar ju inte, gör du?" och får till svar, "nejnej inte du eller jag, hon, tanten där borta. Oj vad hon gapar", säger han igen och pekar på mig. Haha, jag kände mig lite generad men glad, han kom med en sån där härlig kommentar som bara går att le med åt. Tycker han att jag gapade mycket denna gång borde han se när jag gäspar på riktigt;)
--------
Dagarna svishar förbi, redan ny vecka och dagarna två timmar norr om hemma börjar ta slut. Kroppen stretar emot, det är inte mycket som lockar för att stiga på bussen imorgon. Men när jag tänker lite längre så är det ändå en del viktiga saker som väntar under de kommande dagarna. Tänker jag efter ännu lite mer så känner jag till och med peppen inför sjukgymnastiken, gymmet och övningarna jag blev visad att göra förra veckan. På onsdag är det dags för första passet!
På torsdagen väntar ett besök för att förhoppningsvis bli klokare om framtiden, när tankarna stretar åt olika håll är det rätt svårt att veta viljen väg man ska gå, iallafall denna gång. Det allra bästa med dagen kommer dock bli firandet av Kickis födelsedag och syrrans flygtur upp till oss!! :) Och om det blir som jag allra helst vill så väntas besök dagen efter av Sebastian:) Dehär borde nog gå.

På besök i skogen.

Dagen var vacker, solen skingrade sig genom träden och höstfärgerna som just nu överväger i gult fanns överallt. Mitt bland där sken små guldglimtar upp. Korgarna fylldes, gång på gånd hittade vi de mer överfyllda stället efter det andra, stundtals syntes de som en gulaktig matta som bredde ut sig bland mossa och löv. Jag har aldrig varit med om något liknande tidigare, de var rätt kul att hitta så mycket! Nu är allt rensat, det som ska torkas ligger för torkning och de som ska frysas är färdigt för det.
Så gott det kommer bli med lite svamp i maten, ska bara komma ihåg att använda de!

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0