Sömn eller inte

En sömnlös natt, klockan tickade på och vid tre hade jag inte kunnat somna. Vet inte riktigt vad det berodde på men de senaste nätterna har varit lite svårare. Fick sen sova några timmar iallafall innan vi åkte iväg och slängde skräp. När vi kom hem bytte vi till sommardäck. Inte det roligaste men ändå ytterligare ett steg i rätt riktning. Klockan är knappt halv två och det känns som dagen varat mycket längre än så.
Kanske tillfälle att måla om blompallarna? Tror vitt kan bli fint på dom!
Sen är det ju den 28 april idag, Kattas dag och jag hoppas verkligen hon får en toppendag!!:) Grattis igen till dig!

H.E.J


Hanna, Elin och Johan, ja nu var hela skaran H.E.J samlade ute på landet! Mysigt att ha alla på en och samma plats, inte allt för ofta det händer längre och jag tror det snarare kommer bli mer sällan än tvärtom.
Kikar igenom några av syrrans saker som finns kvar här, blir lite påfyllning hemma, hoppas sambon tycker det är okej!:)
Appropå det så längtar jag hem. Fastän den är skönt att vara här nu några dagar så vill en del av mig hem. Men dagarna tickar ju på och snart blir det dags för hemfärd så det är väl trots allt bäst att njuta fullt ut när jag lix är här. =)

Vår och även känslan av den..

Solen skiner, vattnet forsar ner från taken, det sista täcket av snön på den svarta plåten minskas droppe per droppe. Frida har lagt sin intill bordet här ute på verandans trapp och njuter nog lika mycket som jag. Flugorna surrar längs med husets väggar och fågar kvittrar sina sånger från olika håll.
Idag känns det att våren är här. Och jag hoppas den är för att stanna denna gång. Snön är välkommen tillbaka nästa år igen, nu är det solens tur att göra sitt.

Till slut så..

Ja, tillslut så fick jag bilderna samlade på samma dator så nu kommer det några bilder från lägenheten. (..äntligen tänker du väl Johanna?;) )
Vi börjar få lite ordning, fastän jag fortfarande får för mig att placera om nån sak som inte riktigt hittat sin plats än.
Är just för stunden hos mina föräldrar och hälsar på, Hanna kommer upp om några dagar så jag passar på att träffa henne också, sen kanske vi tar en tripp upp till Skellefteå, det skulle vara kul! :)

Skellefteå

Då var vi på plats med det mesta av oss på Kågevägen. Våra grejor har fått mötas och framförallt dricksglasen har fått konkurrera ut varandra tills vi var nöjda.
Trivs fint med livet som sambo, känns som det var det bästa som kunnat hända oss=)
I början av veckan planterade vi lite, det blev en outtalad tävling då mina, som såddes ett par dagar efter Sebs började kika upp från jorden innan hans hade synts till. Tack och lov blev det bara ett par dagar med denna avundsjuka, då jag knappt kunde kommentera något om växterna alls ;) -för rätt som det var när vi kollade extra noga så syntes en lite grön prick i jorden. Det var hans gräslök som visat sig.


 

 



Staplade flyttlådor på Villagatan

Lådor står packade, klädsäckar ihopknutna. Kaos i den lilla lägenheten på Villagatan. Nu är vi redo att ta grejorna till det nya stället på fredag då vi kör upp mitt släp från Umeå.
Ska bara vänta in Sebastian som kommer hem om ett par timmar, så ska vi ta bussen till Umeå och tömma ut det sista av min lägenhet. Jag hade tänkt försöka klämma in en klippning imorn när jag lix är i närheten, men vi får nog fullt upp som det är ändå, så skulle det bli en stunds paus från allt så blir den välförtjänt att bara sitta av i soffan eller ute i solen!
Gu så jag längtar! Vill verkligen komma upp med alla våra grejer så vi kan börja inreda som vi vill.
I veckan har jag klarat av några punkter på listan, både överföring till arbetsförmedlingen här uppe, där vi pratar om eventuell praktik på ett bageri i väntan på utbildningen. Vi får se när de hör av sig om ifall jag får gå utbildningen och isåfall när. Har även bokat och varit iväg till sjukgymnasten, inflammation i den andra axeln denna gång. Tycker det är märkligt att de dyker upp sådär bara, men det kunde visst lätt bli så, om inte annat så från en förkylning. Hon sa då att jag inte behövde känna mig gammal. Tur de! Och det roligaste och viktigaste, skrivit under kontrakt och fått nycklar. Ska nu ikväll adressändra till det nya och göra klart några liknande grejor.
Blir bra!

Vår lägenhet.

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0