Några dagar i Skellefteå, första advent kom och snön föll lite under kvällen...

Entrecot i all ära.

Dagarna har på något vis rusat iväg, trots att en del dagar gått långsammare än andra så har de två veckorna i Skellefteå gått fort, idag åker vi hem till mig en sväng.
Det har hunnits med några höstiga promenader, en förmiddag sken solen med värme och vägen bredvid älven lockade. Många bänkar att slå sig ned på längs stigen, ser ett äldre par längre fram som sitter på en av dem. De håller varandra i händerna, samlade alla fyra tillsammans på damens knä. De ler och när jag går förbi hälsar dem. Så fina.
På väg tillbaka hittar jag en ledig bänk där jag sätter mig en stund, blundar och låter musiken i öronen vara det som styr min stämning. Lycka.
Vi har lagat mat, varit och tränat..trots att jag behövde lite pepp några av gångerna för att komma iväg:) Varit med om den första riktiga höstiga kylan som jag senast känt förra året, frost dagen genom och hur det känns att kyla ned en smäll i huvudet med en entrecot.
Nu ska jag dricka upp mitt te, packa färdigt och vänta in Sebastian, sen bär det av hemåt.

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0