Maj 2012. 1

Dagarna går i ett och vi kom för några dagar hem efter en vecka nere i södra Sverige. Mycket trevliga dagar med full sommarvärme! Fiske i Göta kanal, och med båt i sjö. Hundvaktning, grillning och träffar med Sebs släkt. Det var så härligt att vara där så både han och jag kunnat stanna ytterligare några dagar.
Fotade gjorde jag såklart så här kommer några bilder=)

På tunnelbanan ut till Alvik för att åka vidare med bil ner till Karlsborg.
Där åkte vi ut på kvällen och vandrade i nationalparken till Stenkälla..tror jag det hette, jobbig terräng men så fint att stegen gick av sig självt.
















Sen upp mot högsta utsikten




Följande dag var vi hundvakt åt busen nedanför. Ovanför strövar Jack runt i sin egna lilla värld.























Fiske i älven.

Jag tog med mig kameran när vi cyklade ner till älven för att fiska. Solen sken och hamnade man i lä var det riktigt skönt!























Piffar upp lägenheten


Överraskad blev jag när ja stod och lagade mat häromdagen och Sebastian kom hem med en blombukett till mig, tack!
Satte dom i vasen som kommer från Morfarmor. Så nu står de i vasen, på den nymålade pallen i hallen och piffar upp lägenheten.
Kunde såklart inte motstå att fota:)











Idag känns det som hela jag har skinit! Gick på en långpromenad på förmiddagen vilket var jätteskönt i solen. Virrade bort mig en liten stund men tack vare den smarta gpsn i telefonen lyckades jag styra mig åt det jag trodde var rätt håll, och efter ett par villaskvarter och stigar började jag känna igen mig. =)
När jag kom hem pysslade jag på med städning och så planterade jag ett träd i Vi-skogen.
Hoppas på en lika fin dag imorgon!:)

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0