Avkoppling så som vi vill ha det

Nu jädrar sätter jag mig ner och gör det som jag gillar, skriver här och lägger tillrätta mina bilder:) Varför skjuta fram något när jag lika väl kan ta mig tiden och köra igång?! Nej nu blir det ett inlägg dagen till ära!
Vi har varit iväg en del ut i skogen o försökt söka upp någon mysig plats som passar både för tältning, fiske och grillning. Vilket inte varit det enklaste! Haha verkligen inte. Det har blivit låånga promenader i terränger av alla dess slag. Snårig skog, myrar, myggattacker, kullar upp och ner, kalhyggen mm.mm. Med packning för övernattning, mat, en hund i famn/på mark- skulle någon sett oss, så hade de fått sig ett gott skratt!
Skratt, svordomar och panik & förundran över hur många mygg, pissmyror och bräms det finns.
 
Senaste gången vi var ut, hittade vi ett jättefint ställe, bara en lagom bit hemifrån. Där låg en sjö, men tillgång till grillstugor, fiske och båtuthyrning. Vi slog till på en gång, det här var ju perfekt!:D
Det var betalning på plats så det hade vi förberett, 110kr skulle det kosta för oss. Vi såg framför oss att det skulle finnas en myntautomat på platsen så vi såg till att växla till oss mynt.
Fel hade vi.
När vi kom dit fick vi kämpa. det fanns ingen automat, utan en låda. Där sedlar hade passat bäst. Så nu skulle vi få ner 110kr i 5or och 10or i ett litet kuvert (som inte fick limmas igen) och som skulle stoppas ned i en låda med en smal springa. haha, men det gick tillslut.=)
Vi lastade all packning och Dexter i båten och rodde iväg över sjön. Fram tills vi såg vår övernattningsplats. Helt underbart! Här kommer några av bilderna.
 
 
Framme vid sjön!
 
Första gången på sjön, han verkar ta det med ro. Somnade till och med i båten framåt kvällen.:)
Blir det mer båt så kommer flytvästar på oss alla tre.
 
 
Redo för en tur! Jag fick ro:)
 
Sebbe fick fisk!! tillagades med salt, peppar, smöt och örtsalt i en vattendränkt tidning på glöden, oh så gott!
Himlans mysigt dygn! Vi började sovandet i vindskyddet, men det slutade med att vi smällde upp tältet i backen ovanför, mest för att slippa myggen. 3 timmar senare vaknade vi och såg hur dimman sakta kröp fram över sjön.

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0