Sensommar-semester!

Sommaren lider mot sitt slut, jag får ta igen den nästa år istället! Bada, vara ute i solen och njuta ännu mer av sommarens fina kvällar. Men innan sommaren helt tagit slut hann vi upp en sväng till landet, som jag har längtat!

Nu sitter jag här vid köksbordet ute på landet och kikar igenom korten från dagarna i Norrland. Underbart att hinna träffa ett par vänner,och trots att det inte blir lika långa stunder nu som förr är de guld värda!!

Och den traditionella kräftskivan hos Emmelie och Joel var riktigt trevlig- som vanligt! Kul att vi fick ihop det även iår!

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
------------------------------------------------------------------------------
 
Debut för Seb på surströmming.. efter det gjorde han som mig och höll sig till hamburgare;)
 
 
--------------------------------------------------------------------
 
 
 
 

Blåbärsstund och kantareller

Dagen innan vi skulle åka hemåt kom vi oss ut i skogen, solen stannade framme en stund och vi passade på att ta en sväng för att plocka blåbär och leta kantareller på vårt guldställe.
Napp på båda!:) tyvärr blev det inga bilder på de, men jag lovar det stämmer;)
Och C hade sin första skogstur, mysigt! 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0