En regnig promenad i slutet av maj.

Ett par sms- Ett beslut. Hårets redan uppsatta svans dras åt ytterligare ett steg uppåt, mjukiskläder på och joggingskorna knyts. Då faller regnet och vi beger oss ut på en snabb och härlig promenad.

Säkert en och en halv timme, men kändes mycket mindre. Johanna och jag är bra på att prata, specielt på våra promenader. Så otroligt kul när man börjar prata om något som ska hända, och sen kommer på saker som hände året innan och året innan de. Valborg.Brännbollsyran.Midsommar.Födelsedagar.Kulturnatta.Ojoj. Minnen!
Och undra..vad gör vi om ett år, vad pratar vi om då?! :) 
Jag längtar.
Det va en riktigt trevlig promenix! :)
Tack! Yoo.



Det känns sommar


DET KÄNN SOM..
..SOM..SOM..SOM..
..SOMMAR?





De känns sommar. Det är sant, jag skojar inte. Hur mycket jag än längtat och saknat värmen av sol och ljumma vindar så är det ingen inbillning- det är helt sant! :)
Igår var en underbar dag på jobbet, ute helatiden i solskenet! En klämfredag är det inte allt så många barn som är på fritids så jag tyckte vi kunde ha det lite extra speciellt just då. Straxt efter halv tolv kvällen innan doftade det nybakta bullar i hela min lägenhet, det verkade vara en uppskattad överraskning:) Kom dock på när jag skulle kavla ut degen att jag -fortfarande- inte hade införskaffat någon kavel..men turligt nog hittade jag en större glasflaska som passade alldeles utmärkt till att kavla ut. Så bullar vart de!




              
Sen hem och fira pappa på födelsedagen, Grattis!! Hanna och jag grillade. Eller det var mer Hanna som grillade, jag agerade mest paraplyhållare eftersom det just innan vi skulle lägga på köttet kom världens åsk/blixt väder och det öööste ner förskräckligt mycket regn tillsammans med blixtar och muller. Det var mäktigt!


Idag var det faktiskt bikinidag heela dagen! Fy sjutton som jag kände mig hemma igen. Like it!
Johan och jag plockade fram studsmattan och monterade ihop så nu har den gjort debut för sommaren:)
Sommar- du är välkommen.






Jag viskar


Det var en bra helg, faktiskt en väldigt härlig helg. Blandat utav fotografering, grillning, kvick promenad med Kicki och arbete med veden-som jag 
egentligen tycker är trist. Jag tog mig ann motorsågen och envisheten visade sig- det var först när handen var nära att börja krampa som jag motvilligt lade den ifrån mig. Traktorn var det flera år sedan jag ens satt i, men det gick hur bra som helst och det var kul. Även staplandet av veden som egentligen är såå fruktansvärt tråkigt kändes inte alls så. Tvärtom.

Jag viskar.
För i hemlighet äre inte så farligt.
De var inget farligt alls.
Det var en bra helg.








Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0