Citroner & choklad

Vi började dagen med en sovmorgon. Idag skulle Seb börja jobba först på eftermiddagen så vi fick dagen tillsammans, vilket blev ett par avsnitt Vänner. Jag börjar förstå grejen med serien nu, har tagit sin tid men det behövdes bara börjas om från början och se de i följd för att fånga mitt intresse:) Efter det blev det storhandling och lite övningskörning.
Lite senare när jag blev själv kvar i lägenheten ägnade jag mig åt mina växter. Nu är de flesta omplanterade och jag hoppas de kommer åt den näring de behöver för att växa ännu mer!=)
Tiden gick långsamt idag så jag bakade havreflarn med chokladbitar i för att få den att rulla snabbare. Det fungerade sådär, men kakorna blev goda. Jag hade i den 100% chokladen som jag vann på blodomloppet, de blandades gott med den söta degen.
Här kommer några bilder!
 
 
 

Blomsterdagen är snart här

Det har varit en lite nervös stämning här hemma under dagen, det är Sebastians första dag på ambulansen. Inskolningen är nu klar och idag är första dygnspasset. Jag tror det kommer gå hur bra som helst! Undertiden han är iväg har jag börjat med botten till tårtan jag ska baka till imorgon kväll. Det blir både maräng och sockerkaksbotten, med grädde och bär. Så nu när marängen står i ugnen tänkte jag skriva av mig lite här.
Till helgen kommer troligtvis Katta hit, kommer bli kul! För att det ska bli av måste jag bli friskare, känns inte så kul att sitta inne och hosta o snörvla på allt och alla. Än ett par dagar kvar så nu fortsätter vilan emellan bakningen.
Har hört att det väntas fint väder imorgon, hade varit perfekt!:)
Hoppas ni alla får en fin midsommar!
...och kom ihåg, att i tystnad plocka sju olika sorters blommor, gå över sju gärdsgårdar, lägga de under kudden och drömma fint;)

Skinande rent

Ja, nu skiner lägenheten nästan. Fick för mig att den behövde städas- och det tog sin tid men nu, några timmar senare märker jag att det var rätt instinkt! Och snäppet skönare att sätta sig ner en stund när det runtomkring är i sin ordning. Kanske gör det även Seb glad sen när han kommer hem och märker att han inte behöver städa denna vecka=)

--

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0