Träning och vila

Vilket pass! Det var lite för länge sedan jag var ner och tränade nu, men idag var det dags. Och så kul! Trots att det var benpasset så var den bästa gången hittills. Väntar nu glatt (?) på träningsvärken. Ikväll lockar soffan, och kanske att det är dags för ett nytt försök med ljudboken. Har ni testat det? Jag provade en gång, men kom inte vidare. Behöver en lugn plats, utan att man somnar ifrån- då tror jag det skulle fungera. :)
Och just ja, idag testade jag att göra eget knäckebröd, kul det var att se att de gick. Och gott blev det, så nu ska jag ställa fram några små smakbitar och vitlöksost inför middagen, lite småplock.
Trevlig kväll!

Vilken är din favorit?

Vilken är din favorit?
Min är kvällen som den blev. Räkor och kex med min S.
-------

Examen

Min älskling, så bra jobbat!! Grattis!:D
En fin dag med samling i Forumsalen på universitetet. Där bjöds vi på tal, finsång (med melodin av "fattig bonddräng", snyggt jobbat med texten!) och minnen från åren som gått. Efteråt åkte vi hem till oss och fikade, spelade frågespel och pratade på. En härlig dag! Nu får vi se vad som väntar honom, blir det akuten först eller ambulansen? Det återstår att se. Önskar dig all lycka, det kommer bli så bra!:)
 

Fredag på torsdag

Idag torsdag, imorgon fredag. Idag tårtmakeri, imorgon tårtfrosseri! Både prinsess och smörgås. Kul det kommer bli! Vi har just varit och hämtat svärföräldrarna från flyget, maten står i ugnen och nu ringde visst klockan för att det är klart! Mums, fläskfilé med potatis och morotsklyftor, och tsatziki såklart! Det här är en bra start på kvällen:)
 

Sova? Njaee?

Hur ska vi lägga upp detta?
Klockan tolv på natten, tre timmar innan uppstigning hör jag en svag röst i bakgrunden som blir starkare och starkare. Jag minns att jag undrade vart ifrån den kom, den passade ju inte in i drömmen. Jag vaknar till ytterligare lite mer av att rösten fortsätter "CD tre, Bilbo hade..." Bredvid mig ser jag en sovandes Seb, och en ljudlig telefon.
Jaha, nu förstår jag. Eftersom jag klagat på att jag väcks av de starka sänglampan när han lägger sig för att läsa, ett par timmar efter jag somnat, så har han laddat ner en talbok. Bra! ..nästa gång ska jag få honom att använda hörlurar till den oxå!;)
Sen har dagen rullat på fint, lite avbrott i sömen har igen dött av. Fick leka rörmokare idag på jobbet när jag råkade slå emot vattenkranen med den stora kitteln så den flög av, och allt vatten forsade ut. OPS!
Häpen stod jag där mitt i vattnet och funderade vad jag skulle göra. Som tur var fick jag snabb hjälp för att sätta tillbaka kranen:)

Semla och kaffe, helgen är här!

Helg!
Firas med hemköpt surdegsbröd från bageriet, och en stund i soffan fikandes en lussesemla, första för i år. Semla och kaffe i väntan på att Seb ska komma hem så vi kan starta helgen tillsammans.
Om en vecka tar han examen, tänk vad tiden går alltså. Då kommer både svärföräldrar och mina föräldrar upp för att fira. Blir trevligt! :) Måste vi göra en storstädning och röja genom lägenheten tror jag nog.
 

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0