Äntligen

Äntligen fredag.
De två senaste veckorna har verkligen gått upp och ner, mest ner. Det lixom är så mycket av allting som har med jobbet att göra. Fastän det är som en del av en dröm och dagarna fylls med fina människor känns just nu många dagar fel. Nu är jag less på att säga att "det är bra men jag är trött" under dagar, på kvällar och helger. 
Jag tror det kallas stress.
När jag gör något så gör jag två-tre saker på en och samma gång & tanker samtidigt på några till saker som ska göras. Pratar fort, stegen är snabba och märkbart hårda, käken värker och skickar ner stelhet och ondska till axlarna. Glömmer.
Idag satt jag i duschen över en timma och försökte må bra. 
Ge mig energi snälla någon!







Hjärtan




Ungefär som trasig, saknar dig Hanna!
---
De är nog påväg att bli höst nu, är så kyligt att cykla till jobbet på mornarna, kalla vindar och det är då solen är framme som värmen kommer. Jag har börjat nysa, snart behövs värmen från elementen.

En helg i juli







  
 



Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0