Påsk och en del bilder

Torsdagen kom och vi åkte ner till landet. Lite spänning om hur vidare vi skulle vänta med att låta Dexter träffa annat folk, eller om det skulle gå bra. Veckan hade gått bra hemma, han blev mer och mer trygg så vi besömde oss för att prova. Och det gick jättebra! Över förväntan, och så skönt att vara på landet och både träffa familjen, syster som flygit upp från Stockholm, brorsan som kommit ner från Luleå och lite släkt från Norge.
Tänk att bo på landet sådär, jag hoppas vi hittar vårt ställe om inte allt för länge!! Gå ut mitt i natten och se norrskenet leka över en stjärnklar himel. Det är bra grejor det:)

Kunde inte heller låta bli att fota lilla D, när han sprang runt och trivdes bland snön och folket. Lekfull till tusen vissa stunder, varvat med ett lugn som jag aldrig trodde en valp kunde ha,
 

Promenad i solen

 
Här är han:)

Torsdag

Några dagar med tassande på nätterna, små olyckor och en himlans massa skutt, nyfikenhet och gos!
Imorgon är sista dagen på jobbet innan jag får vara ledig med honom igen några dagar:)
Kanske åker vi en sväng ner till Umeå, hade varit så roligt att träffa hela familjen som är samlad där, och även lite släkt.

Vi får se! Håller även tummarna för att solen är kvar även i helgen och nästa vecka!!:)

Dexter

På bara några dagar blev det bestämt och nu har resan ner börjat! Imorgon har vi en till liten familjemedlem:) gu så spännande det känns, jag hoppas verkligen allt går bra nu:)

Välkommen F

 
Välkommen Fredag! Soliga dag.
-Det är så mysigt att vara hemma när du också är det-
Förra veckan firande jag min 25-års dag. Ett kvarts sekel var det några som sa, det känns ju bra. Eller? Ingen åldersnojja än iallafall, utan allt känns precis som vanligt. Ett mysigt firande på landet tillsammans med Kicki och Sebastian. Middagslagande, stor chokladtårta och minnen.
Fredagen förra veckan spenderade jag i Umeå. Ett efterlängtat besök i min klass, som jag längtat att få hälsa på och så nu tillslut blev det av! Hoppas det blir mer av detta framöver:) Var riktigt roligt att träffa alla er andra också, trots att det blev en kortis!
Efteråt gick jag till massagen som jag fick av S förra julen. Jag har inte kunnat ta ut den tidigare, men bättre sent än aldrig! Som tur var så pratade jag med massören i god tid innan tiden för användandet hade gått ut, så vi förlängde tiden.Tur det finns förstående människor:) Efteråt träffade vi Katta och käkade lunch på en kinarestaurang. De där riskakorna är ju gaaalet goda!!;)
Trevlig helg alla ni och ta hand om er!

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0