-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-



-"Elin, vet du vad du har..?"
-"Nej, berätta?"
-"Du har ögonförtrollning, du kan göra magi med dina ögon"
-"Jaså kan jag det?"
-"Jaa, för vet du. Att fröknar som har lockigt hår och vackra ögon kan det"
Fantasifulla barn:)


En sväng från tidigare.



















Skiing in sunshine!

Underbara helg! Solskenet har magisk kraft.
Åkte ut till landet där det blev mysiga dagar med skidåkning. Gjorde en sån där snygg slowmotion vurpa i en liten uppförsbacke. Sen gick det mest av bara farten.
Och idag var det en liten annorlunda upptäckt vid spåret, något som på håll såg ut som en felplacerad snöklump visade sig vara en liten hare. Stackars lilla. Precis som Kicki sa det, så såg det ganska dramatiskt ut när man kollade sig runt. Från ena hållet, skogshållet fanns det hoppspår från haren, och från ängshållet tassande spår från en räv. Undrar hur allt hände. Skuttade haren i fullan ro, och blev plötsligt skrämd till livet av synen när den mötte räven?  

 
På något vis såg den så fridfull ut.


Vaknade tidigt på lördagsmorgonen och visste direkt hur dagen skulle bli- skidåkning och Cupcakes.
Grillade mackor och matsäck är nog bland det godaste.









En härlig dag






Tid hos läkaren idag. Fick en undersökning som inte pekade på något allvarligt, phew. Men hon lovade att vi skulle följa upp så vi får reda på vad det är. All denna huvudvärk, migrän trodde hon att en del var. Blodtrycket var tydligen högt, även pulsen så jag fick en migräntablett som sänker blodtrycket. Återbesök om några veckor, kanske röntgen.
Hoppashoppashoppas detta hjälper.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Har haft två riktigt bra dagar. Det är sportlov för de flesta barn, men de tappra som inte får den möjligheten har fått vara med om roliga dagar på fritids! Igår både femkamp, melodifestivalen och singstar. Idag en avslutande fredag med film, afterskii och en massa goda tilltugg! 
Efter dagen vandrade jag hem och körde lite yoga, de va ganska länge sedan sist. Gick väl lite sådär, men tänker att de kanske hjälper huvudvärken åt rätt håll.
Nu börjar det dofta från ugnen, tror maten börjar bli färdig:) det väntar en skön, lugn kväll hemma i soffan! Imorgon blire tjejmiddag o ut o dansa!

En morgon att minnas

 



Klockan ringde och jag var faktiskt rätt så pigg, lite för pigg kanske med tanke på att klockan visade 05.30.
Steg upp och ut i köket där jag straxt möts av solen.
Kikar lite extra ut genom fönstret och fortsätter sedan med morgongröten.
Hajar till med tanken att det verkligen är en soluppgång, en sån som vi ställde klockan för att gå ner till stranden och se under vår resa till Zakynthos.
Kikar lite extra.
Så underbart vackert!

 Speciellt när man stannar upp och ser på riktigt.








 

Dagar

 















Flunseduns



  

Flunsan- tack för den! Ush så hemskt.
Tur nog har det hunnit bli bättre med dagarna som gått.
Vädret ute är så lockande soligt att jag bara inte kan hålla mig inne. Nog för att det tog femton minuter att hoppa i alla varma kläder så vare såå härligt när ja väl kom ut o fick känna solen. Och jag tror det gör en gött! Älskar det!

  




Evigheter sen, men bastu ikväll!

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0