Onsdagen bjöd på en skogstur

Onsdagen bjöd på en skön skogstur.. En djurrik sådan blev det, för efter bara några minuters vandrande fick vi syn på en huggorm som ringlade bort ifrån den soliga plats den låg på. Och några sekunder efter det såg vi skogen svaja till och det hördes ett stort brakande ljud ett tiotal meter ifrån oss inne i den risiga dungen. Måste ha varit en älg..? 
Vi fortsatte åt andra hållet. 
Dex njöt som bara den trots att det var lite snårit till och från. Han hoppade runt i blåbärsriset, tog sats och hoppade över omkullblåsta träd och urtorkade skogsdiken. Tror vi alla tyckte det var skönt med riktig frisk luft! Svamp hittade vi massvis, men tyvärr ingen ätbar. Bättre lycka nästa gång!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elliines

Här på sidan blandar jag bilder och text om vartannat, mina tankar, upplevelser och funderingar. Kan vara så smått som en vardaglig glänsande stund till bildserier från resor eller bara från en fotostund. Det startade som en avskrivningssida för mig själv, som sedan på något vis fick rötter till familjens och vänners datorer.. Inspirationsflöde är nyckelordet för det som kommit upp här. Trevlig läsning!

RSS 2.0